Over mij

Mijn naam is Joy Diepenmaat. 

 

Ik werk als psychodynamisch kinder- en jeugdcoach in Haaksbergen. Daarnaast ben ik sinds 2019 werkzaam als leerkracht in het basisonderwijs (stichting Keender).

 

Vanuit de liefde om te werken met kinderen en een bijdrage te mogen leveren aan hun ontwikkeling, ben ik leerkracht in het basisonderwijs geworden. De afgelopen jaren heb ik gemerkt dat sommige kinderen vastliepen. Uitdagingen als: Het kunnen omgaan met de hoge verwachtingen, moeite hebben met concentratie, de overtuiging dat ze niet goed genoeg zijn, angsten om fouten te maken en erbij willen horen, vragen veel van een kind. Door deze kinderen te laten ontdekken welke mooie stappen ze kunnen zetten en te zien dat ze weer geloven in zichzelf, ontstond bij mij de behoefte om hier meer mee te doen dan het lesgeven alleen. Ik kwam uit bij de opleiding kindercoach aan de academie voor psychodynamica. Tijdens deze opleiding heb ik ook mezelf mogen (her-)ontdekken, mogen werken aan mijn eigen overtuigingen en mezelf mogen ontwikkelen. 

Want het mooiste dat je kunt worden is jezelf! En dat gun ik iedereen.Wat zijn mijn kenmerken?

 

Ik zie jou en je mooie zelf, ik bied je een luisterend oor, maar hoor ook wat je niet zegt. Mijn kenmerken zijn: creatief, ruimdenkend, enthousiast, doorzetter, betrouwbaar, sociaal, empathisch, positief, gevoel voor humor en eerlijk.