Kindercoaching

Heeft jouw zoon of dochter last van onzekerheid, verdriet, boosheid, (faal)angst, hooggevoeligheid, concentratieproblemen, pesters, slaapproblemen. Of moeite met het verwerken van een echtscheiding of verlies. Dan biedt een kindercoach (mogelijk) uitkomst. 

Als kindercoach richt ik mij op het vergroten van de zelfkennis en het zelfvertrouwen van het kind en geef ik waar nodig praktische handvatten. Ieder kind is uniek, heeft een andere hulpvraag en daarmee een andere werkvorm nodig. 

Een traject is vaak kortdurend (5 tot 7 sessies) en laagdrempelig. Ik help jullie kind zichzelf beter te kennen, waardoor hij/zij weer steviger in hun schoenen komen te staan. Het is een vorm van hulpverlening voor kinderen/jongeren in de leeftijd van 8 t/m18 jaar. Het is geen therapie, en daardoor is er dus geen diagnostisering of vaste behandelmethode nodig. Ik pas mijn behandeling aan op de hulpvraag van het kind. Doormiddel van verschillende technieken (zoals bijv. tekenen, voice dialogue of visualisaties) help ik jullie kind verder.

 

Blijk ik niet de juiste specialismen te hebben voor het probleem, dan help ik jullie graag met de doorverwijzing naar andere specialisten.